Обичаме незамърсените и незастроени плажове, зеленината и простора, обичаме дивата планина и естествената красота, обичаме спокойствието и девствената природа. Все неща, които масовият туризъм не може да ни предложи, а грандиозните бетонни проекти застрашават да ни отнемат окончателно и да оставят цялата тази красота само в разказите на нашите майки и бащи.

Като хора, които изпитват лична потребност да практикуват именно такъв тип туризъм и почивка, започнахме редица проекти, с които се стремим да обособим такива чисти и недокоснати от цивилизацията оазиси – в които да се наслаждаваме на непознатата за мнозина, но спиращата дъха, природа на България.

Каним Ви да откриете първият такъв оазис – станете част от Аmazing Tyulenovo!

Като закупите от нашите функционални летни вили, разположени в малки кокетни затворени комплекси, Вие получавате възможността да прекарвате лятната си почивка в един от малкото запазени природни оазиси на българското Черноморие. Място свободно от шум, мръсотия, пренаселеност, стрес, липса на места за паркиране, липса на простор и каквото и да е лично пространство. Ще получите собствено местенце, от което лесно ще можете да се потопите в незабравими приключения – опознаването на историческите и архилогически паметници за малкоизвестните антични цивилизации, населявали тези земи, съзерцание на чудатите, но прекраси животински видове, които населяват девствената природа на околността, да разгледате уникални скални и пещерни образувания, да се се забавлявате неповторимо със скокове в кристалночистата морска вода, гмуркането, скалното катерене, богатият и разнообразен риболов, вкусните и автентични местни ястия от риба и натурални зеленчуци, да покажете на децата си нещо различно от стандартната двойна хотелска стая и ресторанти от типа “all inclusive”…

С едно елементарно проучване в популярните сайтове за почивки като booking.com, лесно можете да установите, че местата за нощувки са почти разпродадени още в началото на летния сезон. Какво по-нормално от това хората, отвратени от скучния и често напрягащ масов туризъм да желаят да прекарат лятната си почивка на място като Тюленово? Постоянно нарастващото търсене на такъв тип почивки и силно ограниченото предлагане на нощувки по такива незасегнати от цивилизацията природни кътчета правят покупката в някои от нашите комплекси обещаваща инвестиция, с възможност при по—гъвкаво управление да се самоизплати от рента в средносрочен план.